Sterling prodao Kliperse

Izvor: Press, 30.Maj.2014, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sterling prodao Kliperse

Sterlingova supruga Šeli Sterling, kojoj je Donald prepustio poslove oko Klipersa, potpisala je obavezujući ugovor sa Bejlmerom.

Formalno je košarkaški klub iz Los Anđelesa bio u vlasništvu porodičnog fonda Sterling.

Novi vlasnik kluba, Stiv Bejlmer u saopštenju je istakao da će učiniti sve da Klipersi nastave da pobeđuju i u budućnosti.

Ostalo je još da dogovor dve strane "aminuju" >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i čelnici NBA lige.

Sterling je doživotno suspendovan iz NBA lige pošto je kritikovao svoju devojku u presretnutom telefonskom razgovoru, jer se slikala sa Medžikom Džonsonom i tom prilikom joj rekao da "ne pomišlja da crnce dovodi na mečeve".

Povodom te izjave reagovao je i predsednik SAD Barak Obama, a protestovali su i bivši i sadašnji NBA igrači.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Sterling prodao Kliperse za dve milijarde dolara

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Maj.2014

Vlasnik NBA ligaša Los Anđeles Klipersa Donald Sterling pristao je da proda klub bivšem izvršnom direktoru kompanije Majkrosoft Stivu Bejlmeru za dve milijarde dolara.. (FOTO: AP). Sterlingova supruga Šeli Sterling, kojoj je Donald prepustio poslove oko Klipersa, potpisala je obavezujući ugovor...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.