Sterling bira između Sitija i Reala posle SP

Izvor: B92, 29.Mar.2018, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sterling bira između Sitija i Reala posle SP

Engleski fudbaler Rahim Sterling mogao bi da u narednom prelaznom roku napusti Mančester Siti i predje u Real Madrid.

Mančester Siti je spreman da hitrog bočnog napadača nagradni novim ugovorom, finansijski duplo jačim sa platom od 400.000 evra nedeljno, ali je bi poziv prvaka Evrope mogao da poremeti stvari, piše Dejli Miror.

Sterling igra najbolju sezonu u karijeri, već je dao 20 golova i u mnogome napredovao pod vodjstvom menadžera Pepa Gvardiole, pa sada želi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da sačeka kraj Svetskog prvenstva i onda odluči o svojoj budućnosti.

Klub sa Etihada bi da povuče isti potez kao sa Kevinom De Brujneom i nekolicinom istaknutih prvotimaca i potpiše nove ugovore sa njima kako bi se osigurao.

Jedno je sigurno, Real na leto kreće u rekontrukciju ekipe i polako sastavlja spisak potencijalnih pojačanja, a na vrhu istih je Sterling.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.