Štefanek: Zlato na EP pa kraj!

Izvor: N1 televizija, 01.Okt.2016, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štefanek: Zlato na EP pa kraj!

Davor Štefanek je rvanje pononovo vratio na naslovne strane domaćih medija i portala. Momak koji je osvojio zlatnu medalju na Svetskom šampionatu i zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Brazilu, u međuvremenu je postao predsednik kluba Spartak. Mnogi su pomislili da to znači i oproštaj od strunjače, ali su se na svu sreću prevarili.

„Hoću od Spartaka da napravim dobar klub. Kada kažem dobar klub, tu ne mislim da trofeje. Želim da stvaramo rvače koji mogu da osvajaju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << medalje na velikim takmičenjima u nizu, a ne da decenijama čekamo na neki uspeh. Što se mene tiče, ciljevi u godini koja sledi su osvajanje titule sa Spartakom, zlatna medalja na Evropskom šampionatu i stabilizacija kluba u svakom smislu“ rekao je Štefanek i dodao: „Raduje me borba za titulu u Srbiji. Proleter i Spartak će se boriti za titulu, odličan je i Partizan. Konkurencija dovodi do kvaliteta, a kvalitet do popularizacije sporta. Rvanje će verujem postazi brend u Srbiji“.

Štefanek je pored titule Svetskog šampiona i zlata na Olimpijskim igrama osvojio bronzanu medalju na Svetskom šampionatu u Las Vegasu, sa Evropskih šampionata ima četiri odličija dva srebra (Haparanda, Riga) i dve bronze (Tampere, Beograd), u vitrini ima i dve medalje za Mediteranskih igara. Zlato iz Peskare i srebro iz Almerije.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.