Izvor: RTS, 28.Sep.2022, 00:20

Stefan Mitrović i Pavlović za RTS: Ponosni smo na postignuti uspeh

Sjajan meč odigrala je odbrana Srbije, poslednji bedem pred golom držali su Strahinja Pavlović i Stefan Mitrović. Obojica su naglasila da su ponosni kako je ekipa odigrala ovaj meč.
Strahinja i Stefan pomogli su gomlanu Vanji Miliković-Saviću da sačuva mrežu u pobedi Srbije nad Norveškom od 2:0. upravo sačuvanu mrežu naše ekipe su istakli kao najveći uspeh.

Nije lako igrati na gostujućem terenu protiv jednog od najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << napadača na svetu u meču u kojem je neophodno da pobedite.
"Ponosan sam na to kako smo odigrali svi zajedno kao ekipa. Mi pozadi smo držali koncentraciju celu utakmicu. Bilo je mnogo polemike o našoj odbrani, tokom celih kvalifikacija i tokom ove Lige nacija. Večeras smo pokazali kad smo zajedno, kad igramo jedan za drugog da možemo da sačuvamo bilo koga. Veoma sam ponosan na pobedu, na timsku igru i naravno na sačuvanu mrežu na ovoj utakmici", rekao je Stefan Mitrović.
"Prezadovoljan sam kako smo odigrali. Najbitnije je to što smo sačuvali mrežu. Znamo koliko je opasan Haland, ali ovde nema te igrače koji će mu davati dosta lopti. Tako da nije imao puno šansi danas. Uzeli smo tri boda, prvi mo, idemo dalje", dodao je Strahinja Pavlović.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.