Stefan Jović već potpisao?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Jović već potpisao?! (foto)

Munjevit razvoj događaja u ova dva dana.

Posle odluke Miloša Teodosića da prihvati ponudu italijanskog Virtusa, gde će sutra biti i zvanično predstavljen, navijači Crvene zvezde nadali su se da bi bar Stefan Jović mogao da ih obraduje svojim povratkom u redove šampiona Srbije i ABA lige.

Međutim, juče se najpre pojavila informacija iz Grčke da je Olimpijakos ozbiljno zainteresovan da ga angažuje, a danas se otkrilo da je i ruski Himki >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ušao u trku.

I, već večeras, izgleda da smo dobili rasplet!

Varlas Nikos sa ''Eurohoops-a'' objavio je na Tviteru da je Jović postigao dogovor o dvogodišnjoj saradnji sa Himkijem!

Čekamo zvaničnu potvrdu, a imajući u vidu da je danas Andrea Trinkijeri demantovao istog novinara u vezi informacije da će trener Partizana navodno preuzeti selekciju Letonije, možda ima razloga za rezervu i po pitanju Jovića.

-

Stefan Jovic signing a two - year deal with Khimki Moscow a source tells @Eurohoopsnet

— Varlas Nikos (@nikosvarlas) July 16, 2019
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona,   Grčka,   Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Spanulis potpisao novi ugovor s Olimpijakosom

Izvor: MozzartSport.com, 16.Jul.2019

Olimpijakos je zadržao Vasilisa Spanulisa i gledaće ga navijači kluba iz Pireja još godinu dana.  Ovaj potpis je zvanično obelodanjen, a Oli je objavio da je dogovor sa kapitenom bio da se ugovor produži na još jednu sezonu. Braća Agelopulos su se srela sa Spanulisom danas popodne i dostigla...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.