Stefan Jović se dogovorio sa Olimpijakosom

Izvor: B92, 29.Jun.2017, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Jović se dogovorio sa Olimpijakosom

Specijalizovani košarkaški portal 'Sportando' tvrdi da je uprava Olimpijakosa dogovorila sve uslove oko saradnje sa Stefanom Jovićem.

Najbolji igrač i prvi plejmejker Crvene zvezde poslednjih nekoliko nedelja nalazi se na meti velikog broja moćnih klubova Evrope, a u prvi mah je delovalo da će srpski reprezentativac kod selektora u minhenski Bajern.

Međutim, kako tvrdi poznati portal, čelnici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bratskog kluba crveno-belih uspeli su u poslednji čas da preotmu Jovića Bavarcima, pa će od naredne sezone igrati u Pireju.

Ukoliko se ove tvrdnje ispostave tačnim. srpski i regionalni šampion će tako u svega dva dana ostati bez tri važna igrača, pošto su prethodno klub napustili Luka Mitrović i Čarls Dženkins.

Klub sa Malog Kalemegdana je njihovim odlaskom inkasirao 330.000 evra, dok je, nezvanično, Jovićeva izlazna klauzula oko 280.000 hiljada.

Bivši igrač kragujevačkog Radničkog prošle sezone imao je velikih problema sa povredama, zbog kojih u dva navrata, po mesec dana, nije mogao da pomogne timu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.