Stefan Apija: Kao da smo u vojnom kampu

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Feb.2012, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Apija: Kao da smo u vojnom kampu

Nedeljno slobodno popodne fudbaleri Vojvodine proveli su u Antaliji, u šetnji i kupovini, ali im je u ponedeljak na prepodnevnom treningu duša ponovo bila u nosu. Vreme im nije bilo saveznik jer je oko podne bilo 26 stepeni u plusu, pa po februarskoj žegi nije bilo baš lako izdržati torturu koju je, u dogovoru sa šefom stručnog štaba Dejanom Vukićevićem, osmislio kondicioni trener Zoran Banićević.

Pošto je teren bio pretvoren u poligon na kome >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je bilo razmešteno mnogo stanica, čunjeva i raznih prepreka, koje je trebalo savladati za određeni vremenski period, igrači su se u nadmetanju sa štopericom prosto kupali u znoju.
– Šta je ovo? Kao da smo u vojnom kampu – prokomentarisao je u kratkoj pauzi Stefen Apija, dok je nezasito gutao vodu pokušavajući da prikupi snagu za novu porciju trčanja, skakanja i provlačenja između pobodenih štapova.
U jednoj grupi prednjačio je Branislav Trajković. Kada se, kako samo on to ume, požrtvovano bacio na travu kako bi što pre puzajući prošao kroz otvor, dr Borko Vukosav mu je oduševljeno odao priznanje:
– Bravo, Trajko! Ovo je bio vrhunski odbojkaški „upijač“.
Ni ostali prvotimci se nisu štedeli. I da su hteli nisu mogli jer su bili opkoljeni Vukićevićevim saradnicima, čiji povici su, kao da su narednici, upotpunjavali Apijin doživljaj vojnog kampa.
U utorak protiv Ukrajinaca
Treću po redu tursku proveru fudbaleri Vojvodine imaće u susretu s ukrajinskim Metalurgom iz Zaporožja.
U ovom meču, kako se najavljuje, veću šansu da se pokožu dobiće igrači koji u prethodna dva testa imali manju minutažu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Stefan Аpija: Kao da smo u vojnom kampu

Izvor: Utakmica.rs, 14.Feb.2012

Nedeljno slobodno popodne fudbaleri Vojvodine proveli su u &#1040;ntaliji, u šetnji i kupovini, ali im je u ponedeljak na prepodnevnom treningu duša ponovo bila u nosu. Vreme im nije bilo saveznik jer je oko podne bilo 26 stepeni u plusu, pa po februarskoj žegi nije bilo...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.