Izvor: RTS, 31.Jul.2020, 15:58

Startuje nova sezona, Linglong Superliga sa 20 klubova

Mečevima prvog kola između TSC-a i Vojvodine, Spartaka i Zlatibora, kao i Mladosti i Javora startuje nova sezona u Linglong Superligi Srbije.
Najzanimljiviji meč prvog dana Superlige biće "evropski derbi" u Senti između TSC-a i Vojvodine. Danas se igraju još dva meča, Spartak iz Subotice dočekuje debitanta ekipu Zlatibora, a Mladost iz Lučana u lokalnom derbiju ekipu Javora.

Pohod na novu, četvrtu uzastopnu titulu fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Crvene zvezde kreću u subotu protiv povratnika u elitni rang Novog Pazara. Partizan će prvi test u sezoni, u kojoj želi da prekine dominaciju večitog rivala, ima protiv tradicionalno neugodnog Napretka u Kruševcu.
Nova sezona u Superligi biće na neki način eksperimentalna jer će se u elitnom društvu takmičiti čak 20 klubova, što je po opštim ocenama previše i uticaće na pad kvaliteta fudbala.
Iz lige će ispasti čak šest klubova, kao posledica odluke da se liga proširi i sezona "skrati" zbog pandemije koronavirusa.
Upravo zbog zaštitinih mera koje su na snazi, bar na početku sezone, sve utakmice igraće se bez prisustva publike.
Raspored 1. kola:

Petak:
Spartak - Zlatibor (19.00)
TSC - Vojvodina (19.00)
Mladost - Javor (20.00)
Subota:
Napredak - Partizan (17.30)
Crvena zvezda - Novi Pazar (19.30)
Radnički Niš - Metalac (19.30)
Mačva - Bačka (19.30)
Proleter - Rad (19.30)
Čukarički - Inđija (19.30)
Voždovac - Radnik (19.30)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković pred Novi Pazar - O protivniku, ali i Kangi, Ivaniću, Degeneku

Izvor: RTS, 31.Jul.2020

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković je na konferenciji za medije pred početak nove sezone Linglong Superlige Srbije pričao o ekipi Novog Pazara, ali i o aktuelnim dešavanjima u beogradskom klubu. . Crvena zvezda novu sezonu u domaćem prvenstvu započinje...

Nastavak na RTS...

Derbi severa bez pobednika, Subotičani na čelu tabele!

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2020

Evropski derbi igran u Senti, Vojvodina nije uspela da slavi iako je imala prednost...Odigrane su i prve dve utakmice Super lige Srbije...U velikom derbiju koplja su ukrstile ekipe sa severa naše zemlje, TSC i Vojvodina, a pobednika nije bilo - 2:2 (1:1)...Vojvodina je bila nešto bolji rival danas,...

Nastavak na Sportske.net...

ODIGRAN KOMŠIJSKI DERBI: Uzbudljiv početek Superlige Srbije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2020

Nova sezona, novi izazovi...Odigrana je još jedna utakmica 1. kola Superlige Srbije. Prve bodove u novoj sezoni upisali su Vojvodina, subotički Spartak ali i ekipa TSC-a, više o tome pročitajte OVDE, takođe je prve bodove upisala i lučanska Mladost, koja je u komšijskom derbiju bila bolja od Javora...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.