Startuje Druga ABA liga, Srbija ima tri predstavnika

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2017, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Startuje Druga ABA liga, Srbija ima tri predstavnika

Od ove sezone pored elitnog regionalnog takmičenja u kom su okupljeni najbolji timovi bivše Jugoslavije imaćemo priliku da gledamo i one malo slabije u okviru Druge ABA lige.

Premijerni meč biće odigran u utorak, 10. Oktobra, kada će u Sarajevu bivšem prvaku Evrope Bosni gostovati Vršac. Meč je na programu od 18.00 sati, a ovaj kao i većinu ostalih mečeva prenosiće Televizija Arena Sport

Preostala dva srpska kluba svoje mečeve će odigrati u sredu. Čačanski >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Borac gostuje ekipi Ohrida (17.00), dok će Dinamik u Beogradu ugostiti ekipu Sikst Primorka iz Kopra (20.00).

U preostalim mečevima sastaće se: Teodo Tivat - Rogaška (sreda, 18.00), Split - Zrinjski (sreda, 18.00) i Krka - Lovćen (sreda, 19.00).

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.