Staro golmansko pravilo: Uvek čuvaj leđa /video/

Izvor: Blic, 12.Nov.2010, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Staro golmansko pravilo: Uvek čuvaj leđa /video/

Fudbaleri moldavskog Šerifa impresionirali su čitavu zemlju plasmanom u Ligu Evrope, ali ne i njihove protivnike u prvenstvu koji gledaju da ih na svaki način spotiču u nameri da osvoje titulu.

U Tiraspolju se igrao derbi prvenstva između pomenutog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Šerifa i Olimpije iz Baltija, kada je dosuđen penal za domaće.

Golman Olimpije Denis Kristofovići pročitao je šut sa kreča i tako na trenutak postao junak ekipe.

Nakon što su mu saigrači čestitali, on je ponosno pokazao svima da odu što dalje ka protivničkoj polovini, zaboravljajući da opasnost možda vreba i s leđa.

Penal je brzo zaboravljen a Kristofovići je od junaka postao tragičar derbija, pošto ga je nasamario centarfor Šerifa Edgars Gauračs.

Utakmica je ipak završena remijem, pa se golman Olimpije provukao za ovu glupost.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.