Staridž i dalje neizvestan za meč sa Noričom

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Apr.2014, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Staridž i dalje neizvestan za meč sa Noričom

Trener Liverpula Brendan Rodžers rekao je da je nastup Danijela Staridža u meču protiv Noriča i dalje pod znakom pitanja.
(FOTO: AP)
Njegov nastup u nedelju može da bude veliki rizik. Procenićemo i znaćemo više u narednim danima – rekao je Rodžers, prenose britanski mediji.
„Crveni” su prvi na tabeli Premijer lige sa 77 bodova, odnosno imaju dva boda manje od drugoplasiranog Čelzija, a šest više od Mančester Sitija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << koji je na trećoj poziciji.
Siti je u sredu odigrao nerešeno 2:2 sa Sanderlendom, a Kristal Palas je na gostujućem terenu pobedio Everton sa 3:2. Rodžers je kazao da su ti rezultati dovoljno upozorenje.
To je dobar znak upozorenja za sve da u ovom delom sezone ništa nije zagarantovano. Kristal Palas je imao odličan posed lopte, dobro su se branili i na kraju su imali odličan rezultat, a Sanderlend je samo nekoliko minuta delilo od pobede – dodao je Rodžers.
Meč između Noriča i Liverpula igra se u nedelju od 13.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Rodžers: Nastup Staridža možda preveliki rizik, kiks Sitija je upozorenje i za nas

Izvor: Blic, 18.Apr.2014, 09:20

Trener Liverpula Brendon Rodžers rekao je da je nastup Danijela Staridža u meču protiv Noriča i dalje pod znakom pitanja..."Njegov nastup u nedelju može da bude veliki rizik. Procenićemo i znaćemo više u narednim danima", rekao je Rodžers..."Crveni" su prvi na tabeli Premijer lige sa 77 bodova,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.