Stanojevića pitali za Zvezdu, a on SMIRUJE STRASTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2021, 16:45

Stanojevića pitali za Zvezdu, a on SMIRUJE STRASTI

"Radnik nije imao nijedan udarac ka golu."

Uspeli su fudbaleri Partizana da ostvare 11. prvenstvenu pobedu u nizu (12 ukupno uz jednu u kupu).

PSŽ je drugi, Monako peti u Francuskoj, razdvaja ih pet bodova, i večerašnji (21.00) duel na Parku prinčeva preti da bude veoma zanimljiv. Kvota na keca je 1,70, na duplu šansu X2 2,16, a na GG3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Monako.

U okviru 23. kola Superlige Srbije crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su na svom stadionu rutinski savladali Radnik iz Surdulice 3:0.

Trener crno-belih, Aleksandar Stanojević, upitan je da prokomentariše šanse Partizana u prvenstvu pošto su se novom pobedom približili lideru Crvenoj zvezdi na tri boda.

Nije želeo da upada Stanojević u euforiju i realno je istakao kako crveno-beli imaju manje odigranih mečeva.

- Dobro, nije realno to komentarisati jer oni imaju dve utakmice manje. Zadovoljan sam našom današnjom partijom, kontrolisali smo meč. Radnik nije imao nijedan udarac ka golu i posebno sam zadovoljan našim pristupom i fokusom za ovaj duel - istakao je strateg Partizana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.