Stanojević pred gostovanje Radu: Maksimalno smo motivisani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2021, 18:51

Stanojević pred gostovanje Radu: Maksimalno smo motivisani

Rad igra drugačije nego jesenas, promenili su i trenera, Milanović je dosta podigao ekipu i biće drugačija utakmica, rekao je danas trener Partizana Aleksandar Stanojević uoči sutrašnjeg gostovanja na Banjici u 26. kolu Superlige.

"Njima je važna za opstanak, nama za titulu i to garantuje težak meč. Svaka utakmica je drugačija, novo dokazivanje i nema dve slične, da ne kažem iste. Maksimalno smo motivisani da se dokazujemo. Pamtim Andriju Kaluđerovića, vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je opasan, može da postigne gol iz svake situacije", rekao je Stanojević na onlajn konferenciji za medije.

Trener crno-belih prokomentarisao je i spisak selektora Dragana Stojkovića, na kojem nema nijednog fudbalera crno-belih.

"Da komentarišem imena na spisku - nema potrebe. Moj prvi utisak je da je selektor pozvao dosta ofanzivnih igrača, pokazao je koje je opredeljenje. To što nije pozvao nikog iz Partizana, nemamo nikakav problem, na našim igračima je da dokažu da zaslužuju nacionalni dres", poručio je Stanojević.

Utakmica između Rada i Partizana igra se sutra od 17.05.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Partizan na Banjici juri 15. pobedu u nizu

Izvor: B92, 07.Mar.2021, 10:08

Fudbaleri Rada i Partizana u nedelju od 17:05h odigraće na stadionu "Kralj Petar I" mali gradski derbi 26. kola Linglong Superlige Srbije...Drugi gradski derbi dana čine Crvena zvezda i Čukarički koji se od 19:15h sastaju na stadionu "Rajko Mitić" uz direktan prenos na TV B92...Partizan se nalazi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.