Izvor: RTS, 17.Sep.2021, 07:20

Stanojević: Zadovoljan sam, moglo je i ubedljivije

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je nakon pobede nad Anortozisom da je njegova ekipa igrala veoma dobro i da je mogla da slavi i ubedljivije.
Crno-beli su savladali Anortozis sa 2:0 na startu grupne faze Lige konferencija.

"Stvarno smo dobro igrali, moglo je da bude i ubedljivije, mogli smo i ranije da rešimo pitanje pobednika, ali zadovoljan sam", izjavio je Stanojević.
"Nije lako dobiti Kiprane na njihovom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << terenu. Videli ste da je i Flora odigrala dobro, za jedan gol je pobedio Gent, sve je ovde izjednačeno u ovoj grupi", dodaje trener srpske ekipe.
Naredni meč Partizan igra protiv Crvene zvezde u okviru Superlige Srbije. 
"Sledi derbi, menjamo i rotiramo, malo nas je zabrinuo Rikardo, igrao je povređen posle onog starta, nadam se da će moći da igra. Tražio je izmenu, mogao je i na poluvremenu da izađe, ali je stisnuo zube", dodao je srpski stručnjak.  

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Murinjo nezadovoljan posle 5:1: Nismo igrali dobro

Izvor: N1 televizija, 17.Sep.2021

Trener Rome Žoze Murinjo rekao je posle pobede na CSKA na startu grupne faze Lige konferencije 5:1 da ima nekoliko detalja zbog kojih može da zameri svojoj ekipi, uprkos ubedljivom trijumfu.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.