Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2020, 20:26

Stanojević: Radnički jednom prešao centar i dao nam gol

„Prevazišli smo sebe“, kaže Milan Đuričić

Nastavlja se Partizanov hod po mukama. Bilo je dobrih detalja u igri crno-belih u Nišu, doduše tek u drugom poluvremenu. Nije bilo dolova i to je glavna zamerka Aleksandra Stanojevića izabranicima.

Njegov tim nije iskoristio četiri šanse, pretrpeo je treći poraz u prvenstvu, pa za Crvenom zvezdom zaostaje već devet bodova.

Upravo za udarcima Obradovića (dve), Bajbeka i Holendera >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u drugom delu derbija na Čairu žali šef struke gostijućeg sastava.

Imali smo u drugom poluvremenu šanse, ali ih nismo koristili. Protivnik je jednom prešao centar u tom delu igre i postigao gola. Morali smo i mi“, sleže ramenima Stanojević u izjavi za TV Arena sport posle derbija 12. superligaškog kola.

Probao je promenom formacije u početku (4-1-3-2), kombinovanjem u nastavku (debitovao Holender, vraćanje Asana na bok), potezima u finišu (uvođenje Lazara Pavlovića i Nikole Štulića) i opet nije pobedio.

Nismo postigli gol, nismo bili koncentrisani u završnici, iako smo imali dosta bočnih lopti i centaršuteva“, smatra Stanojević.

Utisak je da je Milan Đuričić možda najveći dobitnik derbija. Ukočio je glavne poluge tima s kojim je godinu i tri meseca sarađivao i upisao prvi trijumf otkako se vratio na Čair.

Nije mi lako“, evocirao je Đumi uspomene na vreme provedeno u Humskoj. „Pobeda je lepa, volim ovaj tim, sjajne momke, ali uvek idem na pobedu. To je sportski i ljudski. Paritizanu želim da dobije sve utakmice do kraja, osim naredne sa Radničkim. Mojim momcima savetujem da rade. Ovo je dobar stimulanas, možda smo prevazišli sebe“.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.