Stanojević: Ostaje žal za pobedom, ovo je teška bitka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2021, 21:19

Stanojević: Ostaje žal za pobedom, ovo je teška bitka

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević, posle nerešenog rezultata u derbiju 1:1, izjavio je da nije zadovoljan postignutim, ali da će Partizan učiniti sve da ostane u trci za titulu šampiona.

"Ostaje žal za pobedom. Imali smo vođstvo celim delom utakmice, bili smo nespretni u završnici. Žao mi je kada ste u situaciji da kontrolišete utakmicu i desi se gol koji su protivnici postigli. Ne mogu da budem zadovoljan. Ovo je jedna teška bitka. Moramo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da pokažemo karakter i idemo do kraja da ostanemo u trci za titulu", rekao je Stanojević.

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar istakao je da ostaje žal sa osvojenim samo jednim bodom.

"Odigrali smo dobru utakmicu. Primili smo nesrećni gol, ostali samo na jednom postignutom. Ima još da se igra i dokazuje. Idemo dalje, čeka nas sledeća utakmica u četvrtak", rekao je Zdjelar.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stanojević: Ostaje žal za pobedom, ovo je teška bitka

Izvor: RTS, 20.Sep.2021, 06:50

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević, posle nerešenog rezultata u derbiju 1:1, izjavio je da nije zadovoljan postignutim, ali da će Partizan učiniti sve da ostane u trci za titulu šampiona. . Partizan je došao do vođstva u 36. minutu utakmice ali nije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.