Stanojević: Drago mi je što smo se pobedom oprostili

Izvor: Blic, 29.Maj.2011, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: Drago mi je što smo se pobedom oprostili

Trener Partizana Aleksandar Stanojević izrazio je zadovoljstvo što se njegova ekipa trijumfom oprostila od sezone u kojoj su se crno-beli okitili duplom krunom.

"Zadovoljstvo mi je što smo pobedom završili ovu utakmicu. Došli smo ovde iz slavljeničke atmosfere, ali smo se pripremili respektujući današnjeg rivala. Oba gola smo dali iz prekida što za nas nije karakteristično. Nadam se da je publika uživala u utakmici", izjavio je Stanojević.

Šef struke crno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je saopštio da će za par dana konkretno biti poznato kakve su ambicije za sledeću sezonu i na koje igrače iz ovog sastava se može računati.

Trener Slobode Ljubiša Stamenković zahvalio se Mladosti iz Lučana za upotrebu stadionu u prošlih godinu dana.

"Zahvaljujem se našem domaćinu Mladosti iz Lučana što nas je trpela godinu dana. Utakmica je bila bez takmičarskog značaja, obe ekipe su u nju ušle rasterećene. Partizan je pokazao dominaciju i bio bolji od nas za taj jedan gol", zaključio je Stamenković.

Povezane vesti: Stanojević: Završili smo uspešnu sezonu na najbolji način Stanojević: Očekujem pritiske, ali verujem i u sportsku atmosferu Stanojević: Još tri pobede i titula je naša Novčano kažnjeni Stanojević, Partizan i Zvezda Stanojević: Svaki meč do kraja je ključan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanojević: ''Nadam se da je publika uživala'', Stamenković: ''Hvala Lučancima što su nas trpeli''

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2011

Trener Partizana zadovoljan što je njegova ekipa pobedom završila sezonu. Njegov kolega na klupi Slobode SP zahvalio Mladosti iz Lučana na čijem terenu su Užičani bili domaćini tokom cele sezone.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.