Izvor: Blic, 30.Jun.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stankovićev agent rekao da njegov klijent ostaje u Interu

Fudbaler italijanskog šampiona Intera Dejan Stanković nema nameru da napusti taj klub, izjavio je večeras njegov agent Vinisio Fioraneli.



Fioraneli je u izjavi za milansku televiziju "Telelombardija" demantovao da su ga kontaktirali čelnici Juventusa, koji, prema pisanju italijanskih medija, želi do dovede Stankovića.

"Stanković je igrač Intera i nema nameru da napusti klub. Nije me kontaktirao niko od klubova koji se navodno interesuju za mog klijenta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pa ni ljudi iz Juventusa", naveo je Fioraneli.

Kapiten reprezentacije Srbije u Inter je došao 2004. godine iz rimskog Lacija. Stanković je do sada odigrao 123 utakmice za Inter i postigao 16 golova. Stanković je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi, odakle je 1998. godine stigao u Lacio.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.