Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2020, 13:25

Stanković upozorava posle žreba: Nema potcenjivanja!

„O Evropi kada dođe vreme“, ističe trener Zvezde

Žreb je odlučio da Crvena zvezda u novu misiju zvanu Liga šampiona krene protiv Evrope iz Gibraltara.

Protivnik nepoznat, iz male zemlje u fudbalskom smislu, pa još bi meč, po žrebu, trebalo da se igra na Marakani (18/19. avgust). Ako gostima Vlada njihove zemlje dozvoli da putuju u Srbiju.

Sve to, ipak, neće uljuljkati Dejana Stankovića, trenera crveno-belih, koji upozorava da Evropa ne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sme da se potceni.

Ne potcenjujemo nikog. Igra se jedan meč, to je 90 minuta koncentracije i fokusa i veoma oprezno ćemo pristupiti duelu sa gibraltarskim predstavnikom. Poštujemo svakog rivala, Evropa je šampion države i nema prostora za potcenjivanje. Znamo šta nas očekuje, pripremamo se za izazove na svim frontovima, ali volim da o utakmicama razmišljam tek kad dođe vreme za to“, rekao je Stanković.

On je istakao da Zvezda ima dosta obaveza kojima mora da posveti pažnju pre duela početka evropske misije.

Mi do susreta sa Evropom imamo prvenstvene mečeve, tako da idemo korak po korak. Imamo jasne ciljeve i u Superligi, pa i u evropskim takmičenjima, ali fokusiran sam na prvog narednog rivala. O Evropi ćemo razmišljati kad dođe vreme za to“, poručio je Dejan Stanković.

Prvi izazov Zvezdu čeka danas, jer u 3. kolu Superlige gostuje Mačvi u Šapcu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.