Stanković u Leposaviću: Fudbal nas spaja…

Izvor: RTS, 12.Avg.2019, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković u Leposaviću: Fudbal nas spaja…

Legendarni srpski fudbaler Dejan Stanković bio je specijalni gost turnira u Leposaviću u malom fudbalu. Bivši as Crvene zvezde, Lacija i Intera, 103. puta reprezentativac Srbije, svojim dolaskom na turnir "Prijateljstvo 2019" želeo je da pruži podršku ovom događaju.
"Sa velikim zadovoljstvom sam prihvatio poziv. Boravio sam na Kopaniku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gde se održava druga sezona mog fudbalskog kampa "Deki5" i iskoristio sam priliku da dođem", rekao je Stanković i dodao da zna koliko srpskom narodu na Kosovu i Metohiji znači podrška ovakve vrste.

"To je najmanje što sam mogao da učinim. Lepo smo se družili, a posebno me raduje činjenica da sam mogao da vidim toliko puno učesnika. Fudbal nas spaja, a druženje oplemenjuje i zato mi je veoma drago da sam na neki način bio deo ove lepe priče", poručio je bivši kapiten "Orlova".
Pre Stankovića podršku turniru dali su selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević i predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović.
U Leposaviću se 47. put po redu održava turnir uz učešće 50 ekipa (pet kategorija) iz Gračanice, Prilužja, Plemetine, Kosovske Mitrovice, Zvečana, Zubinog Potoka, ali i iz Raškog okruga iz Novog Pazara, Baljevca, Rudnice i drugih.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dejan Stanković na Kosovu: "Podrška znači ovim ljudima"

Izvor: Mondo, 12.Avg.2019

Proslavljeni srpski fudbaler posetio je Leposavić i tradicionalni, izuzetno posećeni fudbalski turnir...Foto: MN Press..U Leposaviću se ovih dana održava 47. po redu turnir u malom fudbalu pod nazivom "Prijateljstvo 2019"...Taj tradicionalni turnir okupio je čak 50 ekipa u čak pet kategorija iz...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.