Izvor: MozzartSport.com, 17.Apr.2021, 22:08

Stanković prezadovoljan: Loptu smo na silu ugurali u gol

„U sredu nas čeka velika utakmica“, kaže trener Zvezde

Ozbiljna igra nerava je bila za Zvezdu protiv Radnika na Marakani (2:1).

Pobeda je izvojevana, niz je nastavljen, ali su lopta i golmani gostiju Ivan Kostić, pa onda Stefan Ranđelović, „izludeli“ fudbalere Zvezde odbranama.

Na kraju je Mirko Ivanić uspeo da nađe put do mreže gostiju i da obraduje trenera Dejana Stankovića.

Nije nas Radnik iznenadio. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Da je ušlo sve što je trebalo da uđe ne bismo pričali da li nas je neko iznenadio. Nije lopta htela u gol, na kraju smo je na silu ugurali. Svaka čast momcima. Nije lako, ne može to tako, da se izađe i pobedi. Protiv ove ekipe igramo ponovo za tri dana. Ja sam prezadovoljan. U sredu nas čeka velika utakmica, igramo za finale Kupa Srbije“, rekao je Dejan Stanković posle meča.

Trener novog-starog šampiona je još jednom u prvi plan stavio karakter svog tima.

Pokazali smo karakter, iako se tok utakmice baš čudno "namestio". Sem jedne greške u prvom poluvremenu kada je rival jedini put ušao u šesnaesterac, nije bilo nikakvih problema. Momci su stvarali šanse svih 90 minuta, promašili smo veliki broj prilika, dva penala, ali smo na kraju ipak pokazali karakter. Nisu posustali, nastavili su i posle primljenog gola da napadaju. Bilo je naravno i nekih grešaka, ali nemam šta da zamerim momcima“.

Za tri dana, isto mesto, isti protivnik, samo takmičenje drugačije – Kup Srbije.

Bez obzira na ime protivnika, to je velika utakmica jer igraš za plasman u finale Kupa Srbije, za važan trofej. Uspeo sam u ovoj utakmici da odmorim nekolicinu igrača, da napravim neke rotacije. Momci koji su danas igrali pružili su odličnu partiju, kao i oni koji su ušli sa klupe. Tako da smo uspeli da privedemo utakmicu kraju na način koji smo želeli. Meni su nekad i draže ovakve pobede jer pokazuju čvrst karakter koji ima naša ekipa“, poručio je Dejan Stanković.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.