Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2020, 11:30

Stanković pred Sinišin dolazak u Milano: Ne mogu da navijam

"Siniša je brat, Inter je moj dom", poručuje strateg crveno-belih

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković podeljenih osećanja dočekuje sutrašnji meč između Intera i Bolonje. Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije fudbalsku slavu je stekao u dresu Nerazura, ali će klub sa Renato Dalare predvoditi njegov veliki prijatelj Siniša Mihajlović.

Stoga, sutra neće biti navijačke strasti.

"Siniša je brat, Inter je moj dom. Ne mogu da navijam. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Igrao sam u Interu 10 godina, zahvalan sam klubu za sve što mi je pružio, tamo smo ispisali istoriju. Sa druge strane Bolonju vodi moj prijatelj Siniša. Volim ga najviše na svetu, ja sam najsrećniji čovek na svetu jer sam video kako prevazilazi zdravstene poteškoće i zato što sam ga ponovo video da radi ono što voli. Bio je moj vodič kroz život, možda se samo neko poput njega mogao suočiti sa onim što mu se dogodilo", rekao je Stanković za Korijere di Bolonja.

Stanković je trenutno na odmoru sa porodicom, ali će uskoro nazad u Beograd s obzirom da testiranje igrača Crvene zvezde počinje 9. jula, dok je početak priprema zakazan za 11. jul. Crveno-beli će prvo na Divčibare, a potom odlaze u Vrnjačku banju, gde ih očekuju provere uoči starta kvalifikacija za Ligu šampiona.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.