Stanković ipak ostaje na klupi Sampdorije

Izvor: B92, 01.Maj.2023, 15:44

Stanković ipak ostaje na klupi Sampdorije

Dejan Stanković podneo je ostavku na mesto trenera Sampdorije, ali će ipak ostati na klupi ekipe iz Đenove do kraja sezone.

Srpski trener je odlučio da napusti klub posle poraza od Fiorentine sa 5:0, ali je uprava odlučila da ga zadrži.

Stanković je u oktobru preuzeo ekipu Sampdorije, u trenutku kada je ekipa bila u zoni ispadanja, a srpski trener nije mogao da tim iz Đenove izvadi iz zone ispadanja.

Postoji mogućnost da se Stankoviću produži ugovor, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali ugovor ćemu se produžiti samo ako obezbedi opstanak sa Sampdorijom, a šanse za to su u ovom trenutku veoma male.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Odbijena ostavka, Stanković ostaje na klupi Sampdorije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2023

Čelnici fudbalskog kluba Sampdorije iz Đenove odbili su ostavku Dejana Stankovića i srpski stručnjak će ostati na klupi do kraja sezone, preneli su italijanski mediji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.