Stanković: Sem penala, sve smo ubacili u gol

Izvor: B92, 16.Okt.2021, 18:08

Stanković: Sem penala, sve smo ubacili u gol

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković izneo je utiske posle utakmice sa Kolubarom.

Crveno-beli su slavili 7:1 u Lazarevcu, gde su prvi put igrali takmičarski meč u Superligi.

Stanković je, logično, bio zadovoljan.

"Za razliku od nekih ranijih mečeva, sada smo sve ubacili u mrežu što smo šutnuli, sem onog penala. Dragović se u mainru špiceva našao na pravom mestu u uvodu. Kada u prvih 15 minuta uspeš da otvoriš rivala to je jako bitno", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Stanković posle meča za Arenasport.

Stanković je uspeo da sačuva nekolicinu igrača pre i u toku meča.

"Usmo da sačuvamo igrače, težak je teren. I ovako nas malo ima. Čestitam momcima na prikazanoj igri, želim im da se uzdignu još više", zaključio je trener Zvezde.

Trener Kolubare Dejan Đurđević

"Znali smo koliko je Zvezda kvalitetan protivnik. Rezultat je previsok, ali nama preostaje grčevita borba za opstanak. Do kraja", dodao je popularni "Švaba".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.