Stanković: Kovačić je odličan igrač

Izvor: B92, 02.Maj.2014, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković: Kovačić je odličan igrač

Nekadašnji fudbaler Intera Dejan Stanković rekao je da u gradskom derbiju između Intera i Milana niko nije favorit i dodao da je ta utakmica pravi spektakl.

Milanski rivali će se u nedelju sastati u 36. kolu Serije A, a nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije izjavio je da očekuje neizvestan meč.

"Utakmice sa Milanom u meni bude lepe uspomene. To je specifična utakmica i mislim da svaki fudbaler želi da odigra taj derbi. Bilo je mnogo emocija, pravi spektakl. Niko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nikada nije bio favorit, pa će i sada biti to slučaj", rekao je Stanković za klupski kanal.

On je istakao da se nada da će gradski derbi odlučiti hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić, koji je ove sezone često bio meta kritika medija.

"Ostajem pri stavu da je Kovačić odličan fudbaler. Još je mlad, ali je veoma talentovan. Nadam se da će probiti led i postići prvi gol u dresu Intera. Uz njega, zadovoljan sam igrama mladih igrača kao što su Mauro Ikardi i Andrea Ranokija. To je tim koji će u budućnosti biti odličan", zaključio je Stanković.

Stanković je letos završio igračku karijeru u dresu Intera, za koji je od 2004. do 2013. godine odigrao 321 meč i postigao 41 gol.

Sa "nerazurima" osvojio je pet titula Serije A, četiri nacionalna kupa, Ligu šampiona, četiri Superkupa Italije i Svetsko klupsko prvenstvo.

On je igrač sa najviše nastupa u istoriji reprezentacije Srbije sa 103 utakmice, a postigao je 15 golova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.