Izvor: N1 televizija, 16.Apr.2021, 13:20

Stanković: Katai pokazao šta znači biti lider

Šef stručnog štaba Dejan Stanković izneo je očekivanja pred utakmicu 32. kola Superlige Srbije koju će fudbaleri Crvene zvezde odigrati sutra protiv Radnika iz Surdulice od 19 časova na stadionu „Rajko Mitić“ i istakao da će crveno-beli i u prvenstvenom duelu, kao i u polufinalu Kupa Srbije ići na pobedu protiv Surduličana.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STANKOVIĆ PRED RADNIK: ‘Ne bih bio zadovoljan remijem, idemo na pobedu!’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Apr.2021

 Dejan Stanković je izneo očekivanja pred utakmicu 32. kola Superlige Srbije koju će fudbaleri Crvene zvezde odigrati sutra protiv Radnika iz Surdulice od 19 časova na stadionu „Rajko Mitić“ Stanković je istakao da će crveno-beli i u prvenstvom duelu, kao i u polufinalu Kupa Srbije ići na...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.