Štampa o trijumfu Reala: Besmrtni

Izvor: B92, 29.Maj.2022, 09:15

Štampa o trijumfu Reala: Besmrtni

Fudbaleri Reala uspeli su da po 14. put postanu klupski prvaci Evrope.

Madriđani su u velikom finalu na stadionu "Francuska" pobedili Liverpul sa 1:0 (0:0) golom Vinisijusa, tako su tituli u La Ligi dodali i ovu evropsku.

Strani mediji su u hvalospevima pisali o izabranicima Karla Ančelotija.

"Miror" je u izveštaju sa finala konstatovao:

"Real Madrid je uspeo da slomi srca svih u Liverpulu i osvoji 14. evropsku krunu u Parizu. Karlo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ančeloti je nadvisio Jirgen Klopa u Parizu da bi osvojio svoj četvrti pehar Lige šampiona, dok je Vinisijus postigao jedini gol na stadionu Francuska".

"San" je konstatovao da su "svi u Liverpulu još jednom neutešni pošto je Real krunisan kao kralj Evrope po 14 put".

"Kralj Kurtoa" i "Besmrtni", to su naslovi u "Ekipu", koji je preneo:

"Pošto su eliminisali PSŽ, Čelsi i Mančester siti, igrači Reala su pobedili i Liverpul u finalu Lige šampiona, zahvaljujući golu Vinisijusa. Španski klub je predvodio sjajni Tibo Kurtoa".

"Bild" je napisao da je ovo "Klopov najgori bankrot" te da je "Toni Kros osvojio peti trofej Lige šampiona, što je neobično za nemačkog fudbalera".

"Gazeta delo Sport" je napisala - "Ančeloti, niko nije kao ti" i poručila da je Ančeloti trijumfovao italijanskim stilom fudbala.

Slični su naslovi i u ostalim evropskim i svetskim medijima koji listom ističu fantastičan uspeh Madriđana i osvajanje 14. titule.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slavlje igrača Reala u svlačionici VIDEO

Izvor: B92, 29.Maj.2022

Fudbaleri Reala dugo su slavili osvajanje nove titule klupskog prvaka Evrope...Španski klub je po 14. put postao najbolji na kontinentu, pošto su u Parizu u finalu pobedili Liverpul sa 1:0 (0:0)...Igrači stručni štab kraljevskog kluba uspeli su da pomere granicu rekorda za korak više, sada su na...

Nastavak na B92...

Tibo Kurtoa: Nisam bio dovoljno poštovan

Izvor: Danas, 29.Maj.2022

Uspeo je Real u Parizu da po 14. put osvoji pehar Lige šampiona. Iako je Vinisijus bio strelac jedinog gola, Tibo Kurtoa sa devet odbrana ispostavio se junakom finala.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.