Šta uradi, crni Nikola?

Izvor: Mondo, 28.Nov.2016, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta uradi, crni Nikola?

Trener Krotonea slomio ruku u naletu besa posle remija sa Sampdorijom.

Foto: Guliver/Getty Images/Gabriele Maltinti

Krotone je ispustio pobedu protiv Sampdorije (1:1), a remi je teško pao treneru debitanta u Seriji A, Davideu Nikoli, koji je po završetku utakmice ušao u svlačionicu, udario šakom u vrata i - slomio ruku!

Strateg ekipe koja je u 14 mečeva zabeležila samo jedan trijumf bio je frustriran pošto je njegova ekipa vodila do 71. minuta, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nije uspela da osvoji sva tri boda. Bes je iskalio na vratima svlačionice, ali su vrata uzvratila!

Italijanski mediji pišu da je temperamentni Nikola prevezen  u bolnicu, gde mu je konstatovan prelom šake, pa će u nastavku prvenstva morati da nosi gips.

Krotone je u dosadašnjem toku Serije A osvojio samo šest bodova, koliko ima i poslednjeplasirani Palermo.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

(VIDEO) POBESNEO ZBOG REMIJA: Trener Krotonea slomio ruku lupajući vrata svlačionice

Izvor: Kurir, 28.Nov.2016

...Krotone i Sampdorija odigrali su juče 1:1, a Nikola je bio besan nakon utakmice pošto je njegova ekipa imala prednost do 72 minuta..On je, kako pišu mediji, bes iskalio na vratima svlačionice, ali su "vrata uzvratila"..Nikola je potom prevezen u bolnicu, gde mu je konstatovan prelom šake, pa...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.