Šta uradi Jagoše!? Kakav autogol za pobedu PAOK-a!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2018, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta uradi Jagoše!? Kakav autogol za pobedu PAOK-a!

Jedan od najsmešnijih autogolova koje smo videli u poslednje vreme...

Uprkos tome što su u sezonu ušli s minusom od dva boda - PAOK je posle pet prvenstvenih utakmica lider šampionata Grčke!

Crno-beli iz Soluna slavili su na gostovanju Olimpijakosu (1:0) autogolom srpskog reprezentativca Jagoša Vukovića iz 49. minuta, a uprkos pritisku u finišu meča - tim iz Pireja nije uspeo da obraduje domaću publiku.

Ovo je prva pobeda PAOK-a na gostovanju Olimpijakosu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << posle četiri godine, a tragičar je svakako Vuković koji je na komičan način zatresao sopstvenu mrežu.

Gosti su napali po levoj strani preko Dijega Bisesvara i Vijerinje, a "zavrnutu" loptu Portugalca je loše odbio Janotis, "šunjala" se ona oko gol-linije, da bi je srpski štoper prosledio u svoj gol, umesto van terena!

Jedan od najsmešnijih autogolova postignutih u poslednje vreme...

Na drugoj strani za PAOK je igrao još jedan srpski fudbaler. Aleksandar Prijović je proveo 90 minuta na terenu, ali ostaje na tri postignuta gola ove sezone.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.