Izvor: DupliPas.com, 28.Feb.2011, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta mu je nesrećna ptica kriva?! (VIDEO)

Neki fudbaleri zaista ne umeju da sakriju svoje frustracije. Nezapamćeno maltretiranje bespomoćne životinje dogodilo se na utakmici kolumbijske lige kada je fudbaler Deportiva Luis Moreno šutnuo sovu koja se nekim slučajem našla na terenu. Još uvek nije poznato da li će ovaj igrač iz Paname biti krivično gonjen.

Nastavak na DupliPas.com...






Povezane vesti

Šutnuo maskotu protivnika, povređenu sovu na travi /video/

Izvor: Blic, 28.Feb.2011

Jedan fudbaler kolumbijskog tima Deportivo Pereira pokazao je koliko voli životinje na utakmici sa Juniorom...Maskota Juniora, mlada sova uletela je na teren dok je trajao jedan napad. Od slučajnog udarca loptom, pala je ošamućena na pod a igrač Deportiva Luis Moreno mrtav-hladan prišao joj je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.