Šta je sa Konteom i kakvi su mu planovi?

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je sa Konteom i kakvi su mu planovi?

Antonio Konte je na zasluženom odmoru, kakvi su mu planovi za budućnost?

Čovek koji je sjajnom promenom formacije u Čelsiju (promenio sistem na onaj sa trojicom u poslednjoj liniji) osvojio titulu u Premijer ligi u neverovatnoj konkurenciji, Antonio Konte, nije imao dobru drugu sezonu u Čelsiju i ubrzo je zamenjen Mauricijom Sarijem, još jednim italijanskim stručnjakom.

Gde je sada Antonio Konte?

Odmara, i to zasluženo, ne interesuje ga da preuzima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klub u sred sezone i sigurno je da ćemo ga čekati makar narednih 10 meseci da preuzme neki klub ili možda reprezentaciju.

Tako makar misli njegov prijatelj, Roberto Daversa, trener Parme.

"Znajući Antonija, on je željan da se vrati. Ipak, on bi želeo da preuzme ekipu od starta sezone, ne želi to da radi na sred sezone", rekao je Daversa.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.