Šta je Murinjo uradio u tunelu posle isključenja?

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2017, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je Murinjo uradio u tunelu posle isključenja?

Čini se da su prema njemu sudije prestroge, ali ni on sam ne pomaže, reputacijom koja ga prati...

Žoze Murinjo je ponovo isključen zbog gestikuliranja u finišu meča protiv Sautemptona. Njegova ekipa odnela je bodove, na kraju je rekao da je bilo pretoplo, pa je to dodato u listu njegovih čuvenih razloga jer ekipa igra slabije.

Ali, izgleda da ga čeka nova kazna. Možda i nepravedno jer je isključenje bilo nejasno, neki drugi menadžeri rade gore stvari pred klupom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i nepristojnije gestikuliraju i protestvuju, ali Murinjo je ozloglašen, odnosno ima lošu reputaciju.

On je već dva puta isključen prošle sezone protiv Barnlija i Vest Hema.

Videćemo šta je prijavio četvrti sudija Majk Džons, ali Murinjo je navodno u tunelu nastavio da prigovara, nije mu bilo jasno zbog čega je isključen.

On je navodno na kraju, u pratnji jednog člana stručnog štaba Mančester Junajteda ušao u sudijsku svlačionicu, mada nije jasno da li su ga sudije pozvale da mu objasne, ili je on sam hteo dalje da se objašnjava.

FA koja u prošlosti nije imala puno razumevanja za Portugalca će doneti odluku o eventualnoj suspenziji.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.