Šta bi se dogodilo da ova zastava preleti preko Maksimira? (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Okt.2014, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta bi se dogodilo da ova zastava preleti preko Maksimira? (FOTO)

Ne smemo ni da pomislimo kako bi svet reagovao kada bi se zastava Velike Srbije zavijorila Zagrebom

”Da je neko iz Srbije razvio zastavu “Velike Srbije” u Tirani ili Prištini to bi već bilo na dnevnom redu Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija”! Ovako je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić prokomentarisao zastavu ”velike Albanije” koja se neočekivano našla na nebu iznad stadiona Partizana.

I u pravu je. Nije dovoljno samo da se osudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ovaj gnusni čin Albanaca, kao što je to učinila Evropska unija. Od osude nemamo ništa, a njihovom provokacijom dobili smo velike nerede u glavnom gradu Srbije. Nerede gde će i FSS svakako morati da plati kaznu, a UEFA nas već tereti za pet spornih grešaka dok Albance samo za dve.

Ilustracija: Wikipedia

Šta bi bilo kada bi se nešto slično dogodilo, na primer, na Maksimiru? Zamislite da se tokom kvalifikacionog meča u Zagrebu iznad Dinamovog stadiona zavijorila zastava Velike Srbije sa likom Draže Mihajlovića. Pa, poznato je da Hrvati nisu dali Milanu Guroviću da igra u njihovoj zemlji ukoliko ne prekrije tetovažu ”đenerala”.

Da li bi čitav svet skočio i u momentu osudio Srbiju i za koliko bi kazna bila aktivirana jer smo sigurni da bi je dobili?

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.