Srušeni Mijat i CR7, Evropa ima novog rekordera

Izvor: Mondo, 05.Okt.2017, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srušeni" Mijat i CR7, Evropa ima novog rekordera

Ovog četvrtka Evropa je dobila novog rekordera, ali i Poljska.

Predrag Mijatović je u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 1998. godine postigao 14 golova, u septembru je Kristijano Ronaldo uspeo da se izjednači sa njim, ali prvi koji je probio "magičnu granicu" je ipak Robert Levandovski!

Sjajni poljski golgeter postigao je ove večeri het-trik u pobedi svoje reprezentacije protiv Jermenije u gostima (6:1) i tako istovremeno srušio dva rekorda. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<


Levandovski je tim pogocima postao najbolji strelac u toku jednog ciklusa UEFA kvalifikacija, što će moći još dodatno i da popravi u poslednjem kolu, mada mu opet preti i Kristijano Ronaldo "lovac na rekorde", ali je istovremeno postao i najbolji strelac reprezentacije Poljske.

Sa ova tri stigao je do brojke 50, čime je prestigao Lubanskog.

Osim napadača Bajerna, u strelce su se još upisali i Kamil Grosicki, Jakub Blaščikovski i Rafal Volski, dok je utešni pogodak za Jermene dao Harmandžujan.

Poljaci će već večeras proslaviti odlazak na Mundijal ukoliko bude nerešeno u duelu Crne Gore i Danske. U takmičarski nevažnom meču Češka je slavila protiv Azerbejdžana (2:1).

Izvor: DailyMotion

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.