Srpsko-rusko bratstvo na delu u Ivanjici

Izvor: Mondo, 29.Jul.2019, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpsko-rusko bratstvo na delu u Ivanjici

Javor zakazao prijateljsku utakmicu sa klubom iz bratske opštine Rostov Veliki.

Foto: MN Press

Pauzu u prvenstvu zbog odlaganja utakmice sa Partizanom, u Javoru su iskoristili za prijateljski duel sa Slogom. Nisu se Ivanjičani dobro proveli u Požegi, pošto su se pored poraza 0:3 vratili i sa povredom omladinskog reprezentativca Vladimira Jovanovića.

Stradala je zadnja loža, pa je pitanje hoće li biti spreman za idući vikend i gostovanje u Nišu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Da, ipak, ne bude samo u znaku loših vesti iz Javora, pobrinuli su se Rusi.

U Ivanjici je trenutno delegacija Rostova Velikog, pobratimskog grada, koja je doputovala sa svojim fudbalskim timom (članom trećeg ranga ruskog šampionata), pa je za utorak u podne zakazana prijateljska utakmica.

Gosti su doputovali u dvodnevnu posetu zarad jačanja odnosa dva grada koji su uspostavljeni 2015. godine, ali i povodom izgradnje Ruskog doma u centru Ivanjice.

Javor je u prvom kolu domaćeg prvenstva poražen od Crvene zvezde u Beogradu (0:2), a superligašku trku nastaviće u subotu protiv Radničkog u Nišu (20 časova).

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.