Srpskim veslačima srebro i bronza na Svetskom kupu

Izvor: Studio B, 10.Maj.2015, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpskim veslačima srebro i bronza na Svetskom kupu

Srpki veslači osvojili su srebrnu i bronzanu medalju na Svetskom kupu, koji se ovog vikenda održao na Bledskom jezeru u Sloveniji.

Marko Marjanović i Aleksandar Filipović su u dubl skulu zauzeli drugo mesto u finalu vremenom 6:16,72, sa nešto manje od četiri sekunde zaostatka za prvoplasiranom nemačkom posadom.

Četverac bez kormilara zu sastavu Veselin Savić, Dušan Bogičević, Nikola Stojić i Radoje Đerić je na svom prvom zvaničnom takmičenju došao do bronze vremenom 6:07,63, samo 24 stotinke sporije od španske posade, dok je prvo mesto pripalo Belorusima (6:04,90).

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Srpskim veslačima srebro i bronza na Svetskom kupu

Izvor: Radio 021, 10.Maj.2015

Srpski veslači osvojili su srebrnu i bronzanu medalju na Svetskom kupu, koji se ovog vikenda održao na Bledskom jezeru u Sloveniji...Marko Marjanović i Aleksandar Filipović su u dubl skulu zauzeli drugo mesto u finalu vremenom 6:16,72, sa nešto manje od četiri sekunde zaostatka za prvoplasiranom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.