Izvor: Nezavisne Novine, 06.Okt.2017, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski navijači okupirali ulice Beča

Fudbaleri Srbije od 20:45 sati u Beču igraju kvalifikacionu utakmicu za svjetsko prvenstvo protiv Austrije, a na tribinama ć imati veliku podršku navijača.

Ukoliko pobijedi, Srbija će osigurati plasman na Mundijal u Rusiji naredne godine.

Veliki broj srpskih navijača okupirao je ulice glavnog grada Austrije gdje su došli da podrže Orlove.

Srpski navijači na ulicama Beča

Uprkos lošem vremenu među navijačima Orlova vlada odlična >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << atmosfera, a ni malo ne sumnjaju u pobjedu Srbije.

Dosta navijača je otputovalo u Austriju iz najvećeg grada Republike Srpske, a grupa Banjalučana je priredila veliku atrakciju kada je razvukla zastavu dugačku 27 metara.

Srpski navijači na ulicama Beča

Na stadionu i oko stadiona za bezbjednost će se brinuti više stotina pripadnika austrijske policije.

Srpski navijači na ulicama Beča
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kao da smo domaćini! Beč u bojama Srbije!

Izvor: Mondo, 06.Okt.2017

Neverovatna atmosfera na ulicama Beča gde je veliki broj Srba "obojio" glavne gradske ulice bojama srpske trobojke. Podrška sa tribina značiće "orlovima" na utakmici protiv Austije koja im može obezbediti plasman na Mundijal.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.