Srpski basketaši drugi u Evropi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2016, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski basketaši drugi u Evropi

Reprezentacija Srbije u basketu tri na tri poražena je od Slovenije sa 17:19 u finalu Evropskog prvenstva u Rumuniji.

Srpski basketaši, u sastavu Dušan Domović Bulut, Marko Savić, Marko Ždero i Dejan Majstorović, dobro su počeli meč, poveli su sa 6:3, ali su Slovenci serijom 6:0 stigli do preokreta i vođstva od 9:6.

Srpski tim uspeo je potom da dođe do preokreta i povede sa 16:15, ali su slovenački basketaši, u sastavu Simon Finzgar, Adin Kavgić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Gašper Ovnik i Anže Srebovt, dobrom igrom u završnici uspeli da reše utakmicu u svoj korist.

Bulut je u poslednjih 10 sekundi imao dva otvorena šuta za dva poena i tako Srbiji donese produžetak, ali je oba puta bio neprecizan.

"Žao mi što nismo osvojili zlatnu medalju za sve one ljude koji nas prate i podržavaju. U svakom slučaju, ima još takmičenja pred nama i možda na nekom od tih takmičenja uradimo ono što nismo uspeli da učinimo za Srbiju u poslednje četiri godine", rekao je Bulut posle meča.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski basketaši u polufinalu Evropskog prvenstva

Izvor: Telegraf.rs, 04.Sep.2016

Reprezentacija Srbije u basketu 3x3 plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva u Rumuniji, pošto je u nedelju pobedila domaću selekciju 22:11...Srpski basketaši, u sastavu Dušan Domović Bulut, Marko Savić, Marko Ždero i Dejan Majstorović, savladali su evropske prvake i najavili pohod na jedini...

Nastavak na Telegraf.rs...

BASKET 3X3: Srbija u polufinalu Evropskog prvenstva

Izvor: HotSport.rs, 04.Sep.2016

Reprezentacija Srbije igraće u polufinalu šampionata Evrope, nakon što je savladana ekipa domaćina Rumunije sa 22:11.. Dušan Domović Bulut, Marko Savić, Marko Ždero i Dejan Majstorović će u pohodu na jedini trofej koji im nedostaje igrati protiv pobednika meča Holandija – Italija..  .  . The...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.