Srpski NBA derbi: Bjelica pobedio Bogdanovića

Izvor: N1 televizija, 27.Feb.2018, 07:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srpski NBA derbi": Bjelica pobedio Bogdanovića

U posledjem duelu večeri u NBA, u noći između ponedeljka i utorka, Minesota je savladala Kingse u Sakramentu.

Minesota Timbervulvsi slavili su na gostovanju Sakramento Kingsima 118:100.

Prvo poluvreme bilo je veoma izjednačeno, Sakramento je bolje otvorio meč, ali nije uspeo da stigne na više od +9 kada su Timbervulvsi izjednačili krajem prve četvrtine, a zatim u drugoj prešli u vođstvo nakon čega domaćin >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << više nije mogao rezultatski da parira.

Kingse je skupo koštala loše odigrana treća četvrtina u kojoj su za 12 minuta postigli samo 17 poena što se oddrazilo i na ishod meča.

Šestorica igrača Minesote imala su dvocifren učinak, a najefikasniji je bil Karl Entoni Tauns koji je meč završio sa 26 poena i 17 skokova. Sa 22 poena ga je pratio Endju Vigins. Nemanja Bjelica je za 33 minuta postigao 12 poena i uz to dodao sedam skokova, tri asistencije i četiri ukradene lopte.

Skal Labisje je bio najbolji među Kingsima sa 20 poena, tri manje je postigao Vili Kuli - Stajn. Bogdan Bogdanović je igrao 32 minuta i postigao je 11 poena uz tri skoka i šest asistencija i imao je jednu blokadu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Bjelici srpski NBA derbi, 53 poena Entonija Dejvisa

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Feb.2018

U posljedjem duelu večeri u NBA, u noći između ponedjeljka i utorka, Minesota Timbervulvs je savladala Sakramento Kingse rezultatom 118:100...Prvo poluvrijeme bilo je veoma izjednačeno, Sakramento je bolje otvorio meč, ali nije uspio da stigne na više od +9 kada su Timbervulvsi izjednačili krajem...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.