Srpski Delfini priznaju: Malo smo se opustili...

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2020, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski ''Delfini'' priznaju: ''Malo smo se opustili...''

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović rekao je danas da utakmica protiv Rusije na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj nije bila onakva kakvu su očekivali, ali da je njegovim saigračima potrebno malo vremena da se prilagode uslovima.

Vaterpolisti Srbije pobedili su Rusiju u utakmici prvog kola Grupe B evropskog šampionata sa 13:9.





"Odbrana je danas bila nešto slabija, devet primljenih golova nije previše, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svakako nije ono na šta smo navikli, posebno ne posle dobrog početka. Sada nas očekuju dve slabije utakmice, moramo da uđemo u ritam. Prvi put posle tri godine igramo u ovom bazenu i potreban nam je određeni period da se priviknemo na to", rekao je Filipović.

Dušan Mandić kazao je da je zadovoljan pobedom.

"Igrali su dobro i dosta su nas namučili. Malo smo se opustili u jednom periodu i tako su uspeli da se vrate. Ipak, kontrolisali smo utakmicu sve vreme. Zadovoljni smo pobedom, lepo smo otvorili prvenstvo", rekao je Mandić.

Strelac četiri gola na današnjoj utakmici, Andrija Prlainović rekao je da je njegovom timu bila potrebna "baš ovakva utakmica".



"Vraćali su se nekoliko puta u utakmicu i pokazali veliku snagu. Videli smo da nema opuštanja s njima, brzo su stizali našu prednost. Ali, ovakva utakmica nam je bila potrebna, više nego da smo je dobili s deset golova razlike. Tek je početak, ali možemo da budemo zadovljni, i dobri i loši detalji su normalni za prvo kolo"
, kazao je Prlainović.

Stefan Mitrović rekao je da visok nivo igre moraju da zadrže i u nastavku prvenstva.

"Rusi su pokazali veliku snagu, vraćali su se u meč više puta. Sada moramo da odmorimo, stižu nam slabiji rivali, ali ipak moramo da zadržimo ritam kakav traže stresne utakmice", rekao je Mitrović.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Filipović: Potrebno nam je malo vremena; Mandić: Namučili su nas

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2020

Srpski vaterpolisti predvođeni kapitenom Filipom Filipovićem bili su zadovoljni posle pobede protiv Rusije na startu Evropskog prvenstva u Budimpešti, ali se slažu da igra može da bude mnogo bolja..."Utakmica nije na početku bila kako smo očekivali, već posle toga. Odbrana je bila slabija, devet...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.