Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2013, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpkinje startuju u kvalifikacijama za EP

Rukometašice Srbije u sredu 23. oktobra od 18 sati u Vrnjačkoj Banji igraju protiv Švajcarske, prvu utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će se od 7. do 21. decembra 2014. godine igrati u Hrvatskoj i Mađarskoj. Duel sa Slovenijom na programu je u nedelju, 27. oktobra od 18 sati u hali Tivoli u Sloveniji.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zalet za Svetsko prvenstvo

Izvor: Politika, 21.Okt.2013

Rukometašice Srbije ove sedmice igraju dve utakmice kvalifikacija za EP, koje će poslužiti kao priprema za planetarni šampionat u našoj zemlji..Najbolje srpske rukometašice ove sedmice igraju prve dve utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje će se za godinu dana održati u Hrvatskoj...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.