Srpkinje slavile i u Vinkovcima, već u četvrtfinalu!

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Avg.2013, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpkinje slavile i u Vinkovcima, već u četvrtfinalu!

Srbija – Slovenija 69:46 (12:10, 18:9, 25:14, 14:13)
SRBIJA: Čorda 9, Stevanović 2, Rodić 2, Piper 2, Luković, Spasojević 5, Mandić 8, Crvenadakić 16, Maletić 6, Vojinović 2, Stanković 15, Ćirić 2.
SLOVENIJA: Jakobčić, Mlakar 4, Kotar 13, Vujačić 6, Seničar 5, Prezelj 4, Jelenc 2, Zupančić, Lisec, Očvirk 9, Macura, Bošnjak 3.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> (FOTO: fibaeurope.com)
Ženska juniorska reprezentacija Srbije nastavila je sa pobedama na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj. Izabrnice Zorana Kovačića preslišale su vršnjakinje iz Slovenije i već sada obezbedile plasman u četvrtfinale.
Neizvesnost je praktično vladala samo u prvoj četvrtini koju su naše najbolje juniorke rešile u svoju korist rezultatom 12:10. Već u narednih deset minuta postalo je jasno koja reprezentacija će izaći iz ovog meča kao pobednik.
Srbija je sjajnom igrom u odbrani dozvolila Sloveniji da postigne svega devet poena. Sa druge strane, naše devojčice su ubacile duplo više i otišle na veliki odmor sa ubedljivih 30:19.
Ako je neko uopšte uplašio da bi u nastavku moglo da dođe do preokreta rezultat treće deonice (25:14) mu je otklonio sve strahove…
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.