Srećna vam nova 2020. godina!

Izvor: Sportske.net, 01.Jan.2020, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srećna vam nova 2020. godina!

Čitamo se i dalje.

Na izmaku godine za nama, redakcija portala Sportske vam želi mnogo zdravlja, sreće i uspeha u novoj 2020. godini!

Trudili smo se da vas informišemo o najbitnijim sportskim dešavanjima i ove godine, uz manje ili više uspeha, što je na vama da procenite.

O brojkama i pohvalama ne bismo, to nije naš manir, mi vredimo onoliko koliko vi vrednujete nas.

Greške su uvek bile i biće sastavni deo svakog, pa i posla kojeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << smo se na ovom portalu latili, ali ono što već sasvim sigurno znate jeste da one u našem slučaju nisu zlonamerne, već isključivo u želji da vas što brže i bolje obavestimo o svemu što vas interesuje.

Ponosni smo na činjenicu da aktivno učestvujete u kreiranju zdrave sportske i navijačke atmosfere ne samo u srpskoj, već i u regionalnoj javnosti baš na našem portalu i na tome smo vam neizmerno zahvalni.

Volite i budite voljeni, praštajte i biće vam oprošteno, a mi ćemo ono naše, kao i svakog dana...

Čitamo se i u 2020. godini,

Vaše, Sportske.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.