Srebro za Stankovićevu na Gren slemu u Kini

Izvor: BKTV News, 13.Jan.2018, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srebro za Stankovićevu na Gren slemu u Kini

Zadovoljna postignuti, ali se nada boljem rezultatu u budućnosti!

Mlada srpska reprezentativka u tekvondou i aktuelna šampionka sveta Vanja Stanković osvojila je danas srebrnu medalju na Gren slem turniru u Kini u kategoriji do 49 kilograma.

Ona je kao nosilac bila slobodna na startu, zatim je pobedila Hrvaticu Kristinu Tomić, da bi u polufinalu bila bolja od Iranke Nahid Kijaničanden na zlatan poen.

Đoković: Nisam 100 posto zdrav, ali u meni gori stara >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << vatra i ljubav

U finalu je poražena od Korejanke Sohuim Kim.

"Prvenstveno mi je drago sto sam uopšte bila ovde na jednom tako prestižnom turniru gde se takmiče samo najbolji među najboljima. Iako sam malo razočarana finalnom borbom, zadovoljna sam rezultatom i nadam se da ce sledeći put biti još bolje", rekla je Stankovićeva koja je osvojila i novčanu nagradu od 20.000 dolara.

Istovremeno, u istoj kategoriji olimpijska vicešampionka iz Rija Tijana Bogdanović poražena je na startu od Iranke Kijanečenden, koju je u polufinalu savladala Stankovićeva.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.