Izvor: RTS, 11.Maj.2021, 19:40

Srđan Radulović je novi selektor kik boksera Srbije

Posle sprovedenog javnog konkursa za izbor novog selektora Kik boks reprezentacije Srbije, Upravni odbor KBSS je na ovu poziciju u mandatu 2021. do 2025. godine izabrao Srđana Radulovića.
Srđan Radulović je rođen 30.11.1971. godine i jedan je od pionira kik boksa na KiM i u centralnoj Srbiji. Od malih nogu se bavio borilačkim sportovima a svoju trenersku karijeru je započeo kao osnivač i trener kik boks kluba "Miloš Obilić" u Prištini 1994. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Sada radi kao trener u kik boks klubu "Niš".
U svim klubovima u kojima je bio trener, pravio je vrhunske rezultate.
Kik boks klub "Niš" je nekoliko godina proglašavan za najuspešniji klub u Srbiji a ispod njegovih fokusera iznedreno je preko 200 šampiona države, Balkana, Evrope i sveta.
Dugogodišnji je član stručnog štaba reprezentacije i trener reprezentacije (JUG, SCG, SRB, od 2001-2018. godine).
Pod budnim okom tadašnjeg stučnog štaba i Srđana Radulovića, reprezentativci Jugoslavije, SCG i Srbije, osvajali su pehare na Prvenstvima Balkana, Evrope i sveta ali je osvojeno i prestižno 1. mesto na Svetskom WAKO Gran pri šampionatu 2012. kada je u finalu savladana Rusija.
Osnivač je više klubova u centralnoj Srbiji (Bor 1999, Prokuplje 2000, Kosovska Mitrovica 2007, Niš 2007...).
Predsednik je Kik boks saveza centralne Srbije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Trener kik-boks kluba "Niš" novi selektor Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 12.Maj.2021, 10:55

Upravni odbor Kik-boks saveza Srbije je, nakon sprovedenog javnog konkursa za izbor selektora reprezentacije, na ovu poziciju izabrao aktuelnog trenera u kik-boks klubu Niš Srđana Radulovića...Zbog vrhunskih rezultata u klubovima gde je do sada radio, nagrada u vidu selektorske pozicije nije iznenađenje,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.