Srđan Jovanović iz Zemuna u Sevilju

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 11:57

Srđan Jovanović iz Zemuna u Sevilju

Na novom zadatku.

Najbolji srpski sudija Srđan Jovanović biće četvrti arbitar na revanš meču polufinala Lige Evrope između Sevilje i Juventusa. On je u subotu vodio derbi Srpske lige između Zemuna i OFK Beograda, a sada se vraća na "veliku scenu".

Glavni sudija na ovoj utakmici biće Holanđanin Dani Makeli, a njegovi pomoćnici su Hesel Stegstra i Jan de Vris. U VAR sobi biće takođe Holanđani Pol van Bokel i Rob Dieperink.

Prva utakmica odigrana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prošle nedelje u Torinu završena je bez pobednika, 1:1. Revanš duel Sevilje i Juventusa na programu je u četvrtak od 21 sat na stadionu "Ramon Sančez Pizhuan".

UEFA je navela da će drugi revanš polufinala LE između Leverkuzena i Rome suditi Slovenac Slavko Vinčić, a njemu će pomagati sunarodnici Tomaž Klančnik i Andraž Kovačič. Za četvrtog sudiju imenovan je Irfan Peljto iz BiH, a u VAR sobi biće Slovenci Nejc Kajtazović i Matej Jug.

Roma je u prvom meču slavila sa 1:0, a revanš je na programu u četvrtak od 21 sat u Leverkuzenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.