Srđan Đoković: Političari podržali Bobu (VIDEO)

Izvor: S media, 07.Feb.2011, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srđan Đoković: Političari podržali Bobu (VIDEO)

Srđan Đoković, otac našeg najboljeg tenisera Novaka, tvrdi da je Slobodan Živojinović pobedio na izborima jer je imao podršku jedne političke partije.

Otkačeno: Igrajte video igricu Boba vs Srđan!?

Da li me Boba plaća na sat ili dnevno 500 evra?

Kontra TSS: Pare pripadaju Savezu!

Teniseri: Niste nam vi dali pare, nego ITF!

Antelj: Đoković kao da je dete

TSS: Gotov maraton! Sve ostaje po starom!

Srđan >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je, gostujući u emisiji "Između redova" na televiziji B92 odbio da kaže da li misli na stranku G17 plus.

- Politika se umešala u tenis, a jedna stranka, čije ime ne želim da kažem, dala je podršku Slobodanu Živojinoviću - otkrio je Đoković.

Na pitanje novinara da li misli na G17 plus, odakle dolazi ministarka sporta Snežana Marković-Samardžić, odgovorio je:

- Nemam razloga da govorim o tome kad se vrlo dobro zna da je ministarka zadužena za tenis u Srbiji. Promene u Savezu su tražili igrači, ali ne da dođe Srđan Đoković, niti sam ja imao takve ambicije. Samo želim u ime svetskih šampiona ljudima da kažem šta misle. Plan je bio da se TSS uredi po uzoru na Slovačku, gde tamošnji Savez u svom vlasništvu ima kvadrate poslovnog prostora, automobile, prodavnice, a pomaže se i svim igračima.

Ministarka: Živojinović zaslužuje moju podršku

Ministarka za omladinu i sport Snežana Marković-Samardžić kaže da je Boba zaslužio njenu podršku.

- Nikad nisam postavljala niti smenjivala predsednika bilo kog saveza. Boba je pobedio i na prošlim izborima, kad ja nisam bila ministarka. Što se tiče moje podrške njemu, on je to apsolutno zaslužio, tako da ne bih previše komentarisala navode Srđana Đokovića - rekla je ona, a prenosi Kurir.

Đoković je Živojinoviću zamerio da već duže vremena radi protiv Novaka Đokovića.

- Pre deset godina je Filipu Cepteru, sa kojim smo se spremali da potpišemo veliki sponzorski ugovor, rekao kao je Novak bolestan, da ima problema sa srcem i petom, a da mu je otac težak za saradnju - istakao je Srđan.

Ovde možete pogledati prvi od četiri dela intervjua koji je Đoković dao televiziji B92:

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.