Srbin u Milanu startovao protiv Reala – odmah se javila tri kluba

Izvor: B92, 24.Jul.2023, 23:40

Srbin u Milanu startovao protiv Reala – odmah se javila tri kluba

Jan-Karlo Simić, omladinski reprezentativac Srbije, bio je starter u dresu Milana protiv Real Madrida, na turneji u SAD.

Od Stefana Piolija je dobio čak 70 minuta na terenu i ostavio je veoma dobar utisak, što može da znači da će "roso-neri" ubuduće ozbiljno računati na njega.

Naravno, pod uslovom da ne promeni sredinu i ode negde na kaljenje, a već su se javila tri kluba.

Kako prenose italijanski mediji, posle ove dobre partije protiv Madriđana, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za usluge Simića zainteresovani su novi član Serije A Frozinone, engleski Notingem Forest i Klub Briž iz Belgije.

Videćemo kakvu će odluku doneti, a navodi se bi mu najpametnije bilo da ostane u Italiji i bude na oku čelnicima Milana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srpski biser od 1. minuta blistao u dresu Milana protiv Reala

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Jul.2023, 09:24

Možda je i najbolje rešenje za njega da narednu sezonu provede negde na pozajmici Omladinski reprezentativac Srbije, Jan Karlo Simić (18) zaigrao je od prvog minuta za Milan u pripremnom meču protiv Real Madrida na turneji po SAD i ostavio sjajan utisak tokom narednih 70 provedenih na terenu....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.