Srbin nije imao dilemu: Zbog Beniteza sam došao u Seltu

Izvor: B92, 13.Sep.2023, 20:13

Srbin nije imao dilemu: Zbog Beniteza sam došao u Seltu

Mihailo Ristić izjavio je na konferenciji povodom njegovog predstavljanja u španskom klubu Selta Vigo, da je trener Rafa Benitez glavni razlog zašto je došao.

Srpski reprezentativac je istakao da je Benitez jedan od najboljih fudbalskih trenera.

Ristić je prošle sezone bio igrač Benfike, dok je sada odlučio da potpiše ugovor na tri godine sa španskim klubom.

"Veoma sam srećan što sam ovede, imam jako dobar utiske o klubu, gradu i okolini. Oduševljen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam i siguran da ćemo zajedno postići mnogo uspeha do kraja sezone. Pregovori su bili veoma brzi, moj prvi utisak je da je ovo jedinstven klub. Taktički sam u potpunosti na raspolaganju treneru, ali mogu sebe da definišem kao igrača koji ima veoma dobru levu nogu. Veoma sam ofanzivan. Imam pobednički mentalitet, volim da se takmičim i uvek pobeđujem", istakao je Ristić.

Dodaje da je glavni razlog za dolazak u Vigo trener Selte Rafa Benitez.

"Svi želimo da radimo sa najboljima, a on je jedan od najboljih trenera u fudbalu. To je nešto što me navelo da donesem odluku da dođem ovde. Siguran sam da sa Rafom možemo da nastavimo da napredujemo i rastemo, kako bismo postigli uspehe koje želimo", zaključio je Ristić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.