Srbin najbolji u Australiji, vraća se u Srbiju?

Izvor: Mondo, 01.Maj.2017, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin najbolji u Australiji, vraća se u Srbiju?

Sjajna sezona je iza bivšeg reprezentativca Srbije.

Here is the best player in the @ALeague season 16/17 - Johnny Warren Medalist Milos Ninkovic #SydneyIsSkyBlue#Congratspic.twitter.com/xlLzZX8Q5S

— Sydney FC (@SydneyFC) May 1, 2017

Fudbaler Sidneja i bivši reprezentativac Srbije Miloš Ninković proglašen je za najboljeg igrača godine australijske A lige.

Ninković je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << svojoj drugoj sezoni u Australiji postigao devet golova i upisao 11 asistencija, pomažući tako svom timu da stigne do velikog finala i borbe za titulu protiv Melburna.

Nakon što je primio nagradu izjavio je da je možda vreme da se vrati kući.

"Roditelji su mi dosta pomogli... U inostranstvu igram već 15 godina. Moji roditelji imaju 60 godina, pa je možda vreme da provedem malo više vremena s njima", rekao je Ninković, prenosi Herald San.

Trener Sidneja Grejam Arnold proglašen je za najboljeg šefa stučnog štaba, dok su napadač Melburna Besart Beriša i igrač Brizbejna Džejmi Meklaren sa 19 postignut golova "podelili" nagradu "Zlatna lopta".

Meklaren je, takođe, proglašen i za najboljeg mladog igrača sezone.

Fudbaler Melburna Tim Kejhil dobio je nagradu za najlepši gol sezone.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Miloš Ninković najbolji fudbaler Australije, možda se vraća kući

Izvor: RTS, 01.Maj.2017

Fudbaler Sidneja i bivši reprezentativac Srbije Miloš Ninković proglašen je za najboljeg igrača godine australijske A lige. Ninković je u svojoj drugoj sezoni u Australiji postigao devet golova i upisao 11 asistencija, pomažući tako svom timu da stigne do velikog finala i borbe za titulu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.